Dostupna javna iOS 9.3.2 Beta 1. Šta je novo i kako da je instaliram?

ios9.3.2beta1

Сада је доступан свима.

Дан након објављивања прве бета верзије иОС 9.3.2 за програмере, Епл је пристао да дозволи и јавно ажурирање и онима који нису програмери. Сада је иОС 9.3.2 Бета 1 доступна за преузимање свима који су заинтересовани.

Да бисте инсталирали нову верзију фирмваре довољно да се региструју у програм тестирања овде на званичном Епл-овом сајту. Након тога, са иОС-уређаја отворите следећу адресу beta.apple.com/profile и пријавите се користећи Епл ИД.

Након пријаве и ауторизације налога, слажите се са условима инсталирања (потребно је да унесете главну лозинку). иПхоне тада захтева рестарт – слажете се.

Након рестарта, бета верзија оперативног система ће бити доступан у ставкама Settings - General - Software Update. Свака нова верзија бета фирмваре након инсталације профила ће доћи аутоматски.

Кључ иновација није примећен у овој новој бети. Ако сте ви сусрели са нечим новим и занимљивим у новом фирмвару - напишите у коментарима.

  

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)