Review : Moshi iGlaze futrola za iPhone 6 (recenzija)

Moshi je poznata firma svakom Apple korisniku koji je tražio dodatnu opremu. Firma se prepoznaje po veoma kvalitetnim proizvodima, minimalizmu, i perfektnom dizajnu. Jedna od najpopularnih linija njihovih proizvoda je: iGlaze. iGlaze armour je najpoznatija serija futroli za iPhone. Sama prefinjenost pomešana sa kvalitetnim materijalima, čini ovu futrolu najboljim izborom za iPhone.

Za ovaj test smo izabrali: iGlaze armour for iPhone 6, Gunmetal gray

Prva stvar koju sam zapazio jeste bezbednosni kod, koji se koristi za registrovanje proizvoda zbog jednogodišnje svetske garancije, ovaj kod se nalazi na poledjini ispod greb-greb površine, i pored svoje namene služi da bi ste razlikovali proizvod od jeftinih kopija koje se mogu naći kod nas na štandovima u tržnim centrima ili oglasima. Futrola na prvi dodir odaje osećaj sigurnosti.

iGlaze-code

Futrola je izradjena od dijamnatski obradjenog aluminijuma (slično kao i kod samog iPhone) kao i od hibridne gume koja služi za ublažavanje udarca pri padu telefona. Unutrašnjost futrole je obložena gumom, da ne bi došlo do grebanja metala. Takodje ima na sebi nešto nalik bamperu na samoj ivici oko ekrana, tako da staklo nema dodira sa površinom na kojoj se nalazi telefon. Ono što je meni bilo bitno, jeste da je futrola "flash-friendly" to jest nema odbijanja svetsloti od blica kao kod ostalih.

iGlaze2 iGlaze3

Moram da naglasim da sam oduševljen dizajnom futrole, boja je skroz uskladjena sa bojom telefona (space gray), i pored toga prati oblik telefona, odlično leže u ruci. Takodje ovo je jedna od retkih alu futrola gde nema gubljenja signala. Svi dugmići na telefonu su zaštićeni tankim slojem gume. Pristup svim portovima i zvučnicima je omogućen bez skidanja futrole. Primetio sam da je kod porta za punjač ostavljeno više mesta nego što je potrebno za Apple Lightning kabl, tako da možete koristiti aftermarket kabl. Takodje i tu preporučujem da pogledate Moshi USB to Lightning cable, sa obzirom da je Moshi jedan od retkih proizvodjača sa Apple licencom.

iGlaze4 iGlaze5

Moja preporuka: Preporučujem ovaj proizvod svim korsinicima koji bi želeli da sačuvaju i da zadrže izgled svog iPhona, u ovom segmentu iGlaze armour je "best buy", kao što i sam proizvodjač tvrdi - "Premium metallic case". Ako želite da pogledate ove slike u visokoj rezoluciji, to možete na sledećem linku.

Prednosti:

  • kvalitet izrade,
  • dizajn,
  • minimalizam,
  • završna obrada;

Mane:

  • ova futrola zaista ne poseduje mane.

Cena: 40$ ( prava sitnica :)

Ocena:

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...


Jovan

Jovan Lukić, mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)