Recenzija: Moshi iGlaze Napa za iPhone 6S Plus (review)

 Za najnoviji test Dodatne opreme, ovog puta smo spremili: Moshi iGlaze Napa (Black Onyx) for iPhone 6s Plus. Ista futrola postoji naravno i za iPhone 6s/6.

moshi-2

moshi-3

Na početku bih hteo da kažem da je Moshi kompanija koja ima dugogodišnje iskustvo u izradi dodatne opreme za Apple uredjaje, i svaki proizvod koji izadje iz ove kompanije daje Vam premium ugodjaj. Prošli put smo radili test Moshi iGlaze Armour for iPhone 6/6s koji možete da pogledate na ovom LINKU.

moshi-4

moshi-5

Ono što karakteriše ovu futrolu jeste najfinija koža u kombinaciji sa velurom sa unutrašnje strane. Uradjena je da Vašem uredjaju da nesvakidašnju zaštitu u svim pogledima. U slučaju pada mnogo su male šanse da se nešto dogodi uredjaju zato što je po krajnjim ivicama dodat sloj gume koji absorbuje padove.

moshi-6

moshi-7

Sa strane je kombinacija metal-plastike sa dugmićima koji su prekriveni slojem aluminijuma.

Sam osećaj dok držite telefon sa ovom futrolom u ruci je dosta bolji u poredjenju sa drugim zaštitinim futrolama, tojest dobijate osećaj sigurnosti. Slobodno mogu da kažem da je ova futrola glavni konkurent Apple Leather Case. Možda je čak i bolja zbog ojačanja.

Ocena:

Prednosti:

Kvalitetna izrada,

Perfektan osećaj u ruci,

Odlična zaštita

Mane:

Malo je teže prići Mute Switch

Web Adresa:

http://www.moshi.com/iglaze-napa-for-iphone-6-plus#black

Preporuka: Sa zadovoljstvom bih Vam preporučio ovu futrolu, jer stvarno izgleda vrhunski, osećaj koji pruža je fenomenalan a izrada tojest materijali su vrhunski. Za sada još nema kod nas da se kupi ova futrola, očekuje se za 15 dana u Apple reseller prodavnicama (Sistem:i, Macola, iStyle). Što se tiče cene nisam još u mogućnosti da Vam kažem koliko će koštati kod nas, ali po mojim procenama oko 6000 rsd za iPhone 6/6S i oko 7000 rsd za iPhone 6/6s Plus.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

FacebookTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...


Jovan

Jovan Lukić, mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)