iPhone X će smanjiti potražnju za iPhone 8

iPhone X

Мишљење светских експерата и аналитичара у очекивању iPhone X продаје је да се слажу у једном, тај иновативни гаџет ће знатно смањити потражњу за iPhone 8.

С обзиром на потпуно нови приступ не само дизајну него и унутрашњим компонентама, ажурираној функционалности, као и многим другим новинама, требало би да покаже пуну iPhone супериорности над iPhone 8 и Plus 8. Према прелиминарним показатељима, број поруџбина за уређај, чак и с обзиром на његову високу цену, знатно је већи од поруџбина за iPhone 8.

Према CIRP iPhone 8 и 8 Plus имају удео 16% од укупне продаје iPhone у Сједињеним Државама у четвртом кварталу. За поређење, у истом периоду прошле године iPhone 7 и 7 Plus су имали 43% продаје, док су iPhone 6s и 6s Plus 2015 године остварили 24%, а 6 и 6 Plus 2014 године 46%.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)