Fnotes, prva aplikacija sa srpskim prevodom

 Fn

 Fnotes, prva aplikacija prevedena na srpski.

Fnotes je jedna od boljih aplikacija koje smo imali na testu, test ove aplikacije smo odradili pre oko pola godine LINK, i od tada se dosta promenilo, aplikacija je redizajnirana, promenjena je ikonica, kao i support za dosta jezika, pa i srpski. Sergey kreator ove aplikacije me je kontaktirao sa idejom da prevedem aplikaciju na srpski. Ja sam se složio sa njim, i samim tim pošto sam preveo aplikaciju, shvatio sam da je ovo prvo inostrana aplikacija prevedena na srpski. Problem koji smo imali jeste integracija srpskog jezika u aplikaciju, zato što još nema srpskog jezika u iOS,  pa smo iskoristili hrvatski, pa ako je iOS podešen na hrvatski jezik, aplikacija se prikazuje na srpskom. Sve u svemu, odlično je uradjeno, i preporučujemo Vam da je isprobate. 

D                                Fn 

Fnotes

Fn

 

fnotes ico

$0.99
Category: Productivity
Updated: May 9, 2014
Version: 1.5
Size: 2.8 MB
Languages: English, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Spanish, Ukrainian, Serbian, Polish
Seller: Sergii Gerasimenko
© Paganel Studio

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.

Aplikaciju možete preuzeti/download sa sledećeg linka.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

O Autoru...


JovanJovan Lukić,
mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)