× - Zanimljive Slike, Video Klipovi, Programi...

XOO Belt - kais kao punjac


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
23 нов 2014 08:35 - 23 нов 2014 09:34 #19678 од Svemir
XOO Belt - kais kao punjac was created by Svemir
Ukoliko nosite kaiš, prazna baterija smartfona bi uskoro mogala da postane problem prošlosti. Naime, britanska kompanija radi na razvoju kaiša koji će u sebi imati ugrađen punjač sa baterijom, i koji će bez problema moći da napaja smartfon dok se on nalazi u džepu.
Kaiš pod imenom XOO Belt je veoma koristan jer sa sobom ne morate nositi nikakav dodatni gedžet, s obzirom da je punjač sigurno smešten na pantalonama. XOO Belt je takođe i vodootporan.
Izgleda i težak je isto koliko i svaki drugi kaiš, s tim što je u njemu sakrivena baterija od 2.100 mAh koja će telefon napuniti veoma brzo – kažu iz kompanije Nifty.
XOO Belt se puni isto kao i smartfon, putem Micro-USB priključka, a pet diskretnih LED lampica pokazaće koliko snage mu je još ostalo. Prema rečima kompanije, kaiš koji je napunjen do kraja moći će da prazan iPhone 6 napuni za dva i po sata.
Ovaj projekat još uvek prikuplja sredstva na sajtu Indiegogo, a ukoliko do 18. decembra sakupi 50.000 dolara, XOO Belt će početi da se prodaju u julu po ceni od 155 dolara.
Izvor
Last edit: 23 нов 2014 09:34 by ajfon.rs.

Please Пријава или Направите налог to join the conversation.

Више
Модератори: DOD@Svemircabarakandi
Time to create page: 0.286 seconds
У погону је Кунена Форум