× - Programi...

Slusajte domace radio stanice na iPhonu ( VIDEO )

15 сеп 2017 19:39 - 15 сеп 2017 23:09 #19832 од Svemir
Radio Uživo je moderno dizajnirana, ali jednostavna aplikacija za slušanje svih domaćih radio stanica! Što je najbitnije, emitovanje muzike je stabilno i uvek dostupno, bez prekida i grešaka!
Iskreno da vam kažemo, baš je mnogo aplikacija koje omogućavaju uživo preslušavanje radio stanica putem interneta. Međutim, vrlo je malo onih aplikacija koje su kompletene. A kada kažemo kompletne, onda mislimo na to da su im izvori (eng. stream) pouzdani i funkcionalni, da im je dizajn dobar, da su intuitivne za korišćenje i da poseduju sve željene radio stanice.
Kada je reč o svetski popularnim aplikacijama, one mahom sve pomenuto poseduju, ali su obično slabe sa listom domaćih radio stanica. No, nedavno se pojavila nova aplikacija koja se naziva “Radio Uživo” i koja je napravljena tako da poseduje listu skoro svih domaćih radio stanica! Ruku na srce, ovo nije jedina aplikacija sa velikom listom domaćih radio stanica, ali je jedna od retkih koja kombinuje moderan dizajn, intuitivni korisnički izgled, pouzdanost u radu i naravno veliku listu domaćih radio stanica.
Aplikaciju preuzmite sa sledećeg linka

Download Radio Uživo
Last edit: 15 сеп 2017 23:09 by ajfon.rs.

Please Пријава или Направите налог to join the conversation.

Више
Модератори: DOD@Svemircabarakandi
Time to create page: 0.293 seconds
У погону је Кунена Форум