Kupujete nove AirPods Pro - one ne mogu da se popravljaju

AirPods Pro

Стручњаци компаније iFixit раставили су AirPods Pro бежичне слушалице и дошли до разочаравајућег закључка, нове слушалице подједнако су непожељне за рад као и претходни модели - AirPods и AirPods 2. Да би олакшали дизајн, Apple и даље користи много лепка.

Прочитајте више: Kupujete nove AirPods...

Šta kažu beta testeri o novom iOS 13.2

iOS13

У протеклих неколико недеља  iOS 13 је  примио доста критика. Постојећа верзија управљачког софтвера садржи прилично грешака које нервирају кориснике. Чини се да ће iOS 13.2 поправити многе од ових грешака. У најмању руку, бета тестери говоре о iOS 13.2 искључиво на позитиван начин. Прикупили смо најновије критике о iOS 13.2 од програмера и учесника Apple-овог програма тестирања.

Прочитајте више: Šta kažu beta testeri o...

Četiri kritične greške koje „ubijaju“ iPhone

iPhone11

Apple производи скупе и високо-технолошке ствари, па зато сви ми желимо да нам дуго трају. Истина, несвесно корисник може својим радњама увелико смањити животни век свог уређаја. Ево четири главне грешке које могу да „убију“  ваш iPhone.

Прочитајте више: Četiri kritične greške...

Apple je sa macOS Catalina korisnicima oduzeo ogroman broj igara

macOS

Apple је управо објавио коначну верзију macOSCatalina. Ажурирање се показало као значајно - програмери су додали много корисних и дуго очекиваних опција у систем. Али у бурету меда сигурно ће бити и г….а - и нажалост, нови OS није био изузетак од овог правила.

Прочитајте више: Apple je sa macOS...

Apple pokrenuo za iPhone 6s i iPhone 6s Plus servisni program - problem sa napajanjem

iPhone 6 Plus

Apple је утврдио да се одређени уређаји iPhone 6s и iPhone 6s Plus можда неће укључити због компоненте која може бити неисправна. Ово издање односи се само на уређаје у ограниченом распону серијских бројева који су произведени у периоду од октобра 2018. до августа 2019.

Прочитајте више: Apple pokrenuo za...