Apple objavio iOS 13.4 šta je novo

iOS13.4

Apple је објавио iOS 13.4 који доноси нове Мемоџи налепнице, дељење директоријума iCloud Drive и још много тога. Ово ажурирање такође садржи исправке грешака и побољшања.

Прочитајте више: Apple objavio iOS 13.4...

Apple širi AppStore na 20 novih zemalјa, Srbija na spisku

AppStore

Apple проширује списак продавница апликација на 20 нових земаља ове године, саопштила је компанија на свом порталу за програмере.

Прочитајте више: Apple širi AppStore na...

Najomilјeniji model iPhone-a od strane korisnika

iPhone

Корисници Apple-ових паметних телефона са популарног сајта Reddit одабрали су свој омиљени модел iPhone-а.

Прочитајте више: Najomilјeniji model...

Izašao iOS 12.4.5 za starije iPhone uređaje sa važnim ispravkama

Firmware

Apple је неочекивано објавио ажурирање за старије моделе iPhone-а и iPad-а без подршке за iOS 13. Компанија је лансирала фирмвер iOS 12.4.5, који је поправио грешке, укључујући оне у безбедносном систему, као и побољшање стабилности.

Прочитајте више: Izašao iOS 12.4.5 za...

Postalo je poznato koje će uređaje Apple nadograditi na iOS 14

iOS14

Apple се с правом може сматрати лидером на тржишту мобилних уређаја по трајању подршке, нудећи ажурирања софтвера 4-5 година. Компанија намерно покушава објавити ажурирања својих уређаја што је дуже могуће, јер то не само да повећава лојалност корисника, већ и осигурава њихову заштиту од свих врста експлоатације и других злих духова, а да не спомињемо чињеницу да се такође продужава релевантност уређаја. Прави рекордер по ширини покривености био је iOS 12, који је продужио живот већ старом iPhone-у 5s за још годину дана. Али с изласком iOS-а 14, чини се да ће Apple ићи још даље.

Прочитајте више: Postalo je poznato koje...