Telefoni sa najboljim kamerama za 2019

Kamere

Будући да се 2019. полако, али сигурно ближи крају, и сва велика лансирања смартфонова у овој години су иза нас, сада изгледа као добро време за један преглед камера за паметне телефоне који су објављени ове године и одабир оних који имају за вас најбољу камеру (имајте на уму да ћемо још увек пратити тестирања бројних камере смартфонова до краја године и по потреби ажурирати ову листу).

Прочитајте више: Telefoni sa najboljim...

Kupujete nove AirPods Pro - one ne mogu da se popravljaju

AirPods Pro

Стручњаци компаније iFixit раставили су AirPods Pro бежичне слушалице и дошли до разочаравајућег закључка, нове слушалице подједнако су непожељне за рад као и претходни модели - AirPods и AirPods 2. Да би олакшали дизајн, Apple и даље користи много лепка.

Прочитајте више: Kupujete nove AirPods...

Šta kažu beta testeri o novom iOS 13.2

iOS13

У протеклих неколико недеља  iOS 13 је  примио доста критика. Постојећа верзија управљачког софтвера садржи прилично грешака које нервирају кориснике. Чини се да ће iOS 13.2 поправити многе од ових грешака. У најмању руку, бета тестери говоре о iOS 13.2 искључиво на позитиван начин. Прикупили смо најновије критике о iOS 13.2 од програмера и учесника Apple-овог програма тестирања.

Прочитајте више: Šta kažu beta testeri o...

Četiri kritične greške koje „ubijaju“ iPhone

iPhone11

Apple производи скупе и високо-технолошке ствари, па зато сви ми желимо да нам дуго трају. Истина, несвесно корисник може својим радњама увелико смањити животни век свог уређаја. Ево четири главне грешке које могу да „убију“  ваш iPhone.

Прочитајте више: Četiri kritične greške...