× - Programi...

Koju navigaciju kupiti na App Store-u

04 јан 2016 20:15 #19788 by DjukaIndjija
Koju navigaciju kupiti na App Store-u was created by DjukaIndjija
Treba mi pomoć jer sam u nedoumici koju navigaciju da skinem za Evropu ? Imam na računu oko 90 dolara koje sam godinama skupio preko Free my apps i drugih aplikacija...Vidim da ima par njih u ponudi tipa NAVIGON, SYGIC EUROPA, IGO EUROPA, TOM TOM pa me zanima ako imate neka iskustva?
Naglasio bih da telefon nije JAILBREAK-ovan i da me zanimaju samo navigacije koje rade kao i one iz prodavnice (bez konekcije na net ) a ne one tipa Waze :-) Pozz i hvala unapred

Please Пријава or Create an account to join the conversation.

  • DjukaIndjija
  • Topic Author
  • Offline
  • iPočetnik
More
05 јан 2016 11:43 #19789 by DOD@
Replied by DOD@ on topic Koju navigaciju kupiti na App Store-u
Ćao Djuka, evo mog iskustva.
Ja sam pre par godina, mislim 2 godine, kupio IGO Europe, dakle i zapadnu i istočnu Evropu, i sve je bilo OK do poslednjeg ažuriranja aplikacije otprilike sredinom prošle godine. Tada je IGO glasio kao jedan od najboljih i najpreciznijih mapa za Srbiju.
Generalno šta je novo dobijeno sa ažuriranjem, olakšano je na taj način što preuzimaš radni deo aplikacije a onda kroz aplikaciju preuzimaš mape koje ti trebaju. Ranije je sve bilo spakovano izjedna i veličina je bila ove full verzije preko 2GB. Sada je to negde oko ~700MB što je daleko jednostavnije :P
Međutim tada se pojavljuje problem sa kartom Srbije koja nije ažurirana sigurno godinu dana, recimo još uvek se ne vidi novi Pupinov most na Dunavu. Firma od koje IGO Primo kupuje karte je naša firma Contrast d.o.o. i poslednje ažuriranje je urađeno 2014.12 [150218] Isto je i sa kartama C.Gore, Bosne, Grčke, Hrvatske.... sve su sa kraja 2014.

Please Пријава or Create an account to join the conversation.

More
27 јан 2016 08:57 #19790 by Svemir
Replied by Svemir on topic Koju navigaciju kupiti na App Store-u
Doda je u pravu,za nase podrucje IGO.....ko zivi van Balkana najboljia je Sygic

Please Пријава or Create an account to join the conversation.

More
Moderators: DOD@Svemircabarakandi
Time to create page: 0.401 seconds
Powered by Kunena Forum