× - Programi...

Ne propustite nista od sporta - TV uzivo

14 јун 2016 08:49 - 14 јун 2016 09:06 #19796 by Svemir
Ustream
U pitanju je aplikacija namanjena za pregled uživo prenosa ili uživo emitovanje videa. Ukoliko napravite nalog, bez problema ćete moći i sami da emitujete video kako bi ostali mogli da ga pregledaju. Međutim, ukoliko želite da koristite aplikaciju samo u svojstvu posmatrača, onda niste u obavezi da kreirate nalog.

Dakle, Ustream nudi gomilu uživo sadržaja, uključujući one privatne video priloge. Kako bi vi pronašli sportski događaj koji želite da pratite, potrebno je da dodirnete na “Sports” kategoriju. Prelistavanjem može pronaći ono što želite ili unošenjem ključnih reči u panelu za pretragu.

Primera radi, u toku je EP 2016, konkretno utakmica između Španije i Češka. Da biste pronašli uživo prenos, dodirnite prvo na kategoriju “Sports” zatim na panel za pretragu i unesite neku od ključnih reči: recimo “Spain” ili možda “Euro 2016”. Pri unošenju ključnih reči, izlistaće vam se vezano za to. U našem slučaju, prenos utakmice nam se izlistao kao prvi na listi.


https://itunes.apple.com/mx/app/ustream/id301520250?mt=8


Sport TV Live
Sledeća aplikacija koja je veoma zgodna je “Sport TV Live”. Ona pruža prenos uživo većinu poznatih sportskih kanala, uključujući i one malo manje poznate. Prednost ove aplikacije je to što obuhvata veliki broj kanala koji emituju na nacionalnoj frekvenciji u svojoj državi. Samim tim, putem Sport TV Live pruža mogućnost da ih korisnici gledaju, bez obzira u kojoj se zemlji nalazili.

Jedini nedostatak ove aplikacije je prenatrpanost reklamama i manji broj fudbalskih kanala. Naravno, ova aplikacija nudi emitovanje uživo kanala kao što su Sky Sports, EuroSport, TrueSport, itd. U suštini, ako pratite sport aktivno, nije na odmet imati ovu aplikaciju na svom telefonu


https://itunes.apple.com/us/app/sport-tv-live-sport-television/id1013584317?mt=8
Sportklub 1-2-3-4-
Nadjite na Safari i napravite aplikaciju

http://sportklubuzivo.blogspot.com/2016/01/sportklub1-uzivo-preko-interneta.html
Last edit: 14 јун 2016 09:06 by Svemir.

Please Пријава or Create an account to join the conversation.

  • Svemir
  • Svemir's Avatar Topic Author
  • Offline
  • iGlobal iModerator
More
15 јун 2016 02:10 #19797 by Svemir
Replied by Svemir on topic Ne propustite nista od sporta - TV uzivo

Please Пријава or Create an account to join the conversation.

  • Svemir
  • Svemir's Avatar Topic Author
  • Offline
  • iGlobal iModerator
More
Moderators: DOD@Svemircabarakandi
Time to create page: 0.421 seconds
Powered by Kunena Forum