× - Obaveštenja , Novosti , Uskoro

Apple odustao od PayPala zbog Samsunga

04 окт 2014 20:29 - 04 окт 2014 20:33 #19645 by SvemirApple je prilikom prezentacije iPhone 6 telefona najavio i novi servis za veoma lako i brzo plaćanje koji se zove Apple Pay. Apple je u ovaj sistem uvrstio veliki broj banaka, ali se na listi ne nalazi jedno veoma bitno ime: PayPal.

Apple Pay još uvek nije aktiviran, ali se očekuje da će podrška za isti doći zajedno sa iOS 8.1 sistemom, koji je nedavno predat programerima na testiranje.

Glasine koje kruže internetom kažu da je Apple odustao od PayPala zbog toga što je ovaj servis za plaćanje počeo da sarađuje sa Samsungom.

Naime, pregovori su bili u toku kada su Samsung i PayPal ostvarili određeni nivo saradnje, nakon čega je Apple odlučio da eliminiše PayPal iz Apple Pay servisa. Ova priča nije nemoguća, ali se mora priznati da deluje kao TV sapunica, obzirom da je veoma lako naći razloge u “lošim” odnosima kompanija Apple i Samsung.

Bilo kako bilo, sumnjamo da će PayPal biti odsutan iz Apple Pay servisa duži period vremena i da će se zajednički jezik zarad obostrane koristi, svakako pronaći.
Last edit: 04 окт 2014 20:33 by Svemir.

Please Пријава or Create an account to join the conversation.

  • Svemir
  • Svemir's Avatar Topic Author
  • Offline
  • iGlobal iModerator
More
Moderators: DOD@Svemircabarakandi
Time to create page: 0.386 seconds
Powered by Kunena Forum