Objavlјen iOS 14.2 beta 2 - šta je novo

Coming-Soon

iOS 14.2 бета 2 је јавно доступан за све.

Опширније...

Da li je moguće zameniti iPhone 12 sa zelenim ekranom u garanciji

iPhone12

Ове недеље постало је познато да је корисницима iPhone 12 и iPhone 12 Pro спонтано позеленео екран. Упркос чињеници да се показало да је размера овог проблема за свакога различита - негде је екран у потпуности зелен, а негде фрагментарно, очигледно је да је проблем огроман, с обзиром на то колико се жалби већ појавило на Интернету. Стога је логично да је Apple морао да почне да тражи решење проблема. Откривамо које ће се акције предузети у Купертину.

Опширније...

Nova izdanja iPhone 12 imaju dosta problema

iPhone12

Корисници потпуно нових iPhone-а и даље се жале на разне проблеме који се јављају са њима. Власника iPhone 12 је све више и више - и број прегледа у складу с тим расте. Навешћемо најчешће проблеме које су се недавно појавили.

Опширније...

Objavlјena javna iOS 14.3 beta 1. Šta je novo?

Coming-Soon

Apple је објавио прву јавну бета верзију iOS 14.3.

Опширније...

Koji iPhone 12 biste hteli (trebali) kupiti

iPhone12_all

Сваки има своју публику, своје предности и недостатке. Избор је огроман, могућности за сваки укус и џеп.

Али не желе сви да читају сјајне велике рецензије. Зато сам одлучио да сакупим закључке рецензија у једном кратком, једноставном чланку. Овде одговарам на главно питање: који iPhone 12 је најбоље купити крајем 2020. године, и уопште до следеће јесени?

Опширније...

Pogledajte Apple 'One More Thing' Special Event ovde [Video]

Погледајте специјални Apple Event и сазнајте више о следећој генерацији Mac-а. Сад са чипом Apple M1, нови MacBook Air, 13-инчни MacBook Pro и Mac mini чине велики скок напред.

 

Опширније...

iPhone 13 će dobiti super kameru - rekao je Ming-Chi Kuo

iPhone12_camera

Према Куо-у, „iPhone 13“ ће се испоручити у исте четири величине модела као и овогодишњи iPhone 12, али уз нека значајна побољшања у технологији камере. Прецизније, Куо каже да ће ултра широке камере на два врхунска модела бити значајно надограђене на ф/1,8, 6П (сочиво са шест елемената) са аутофокусом. Сви тренутни модели „iPhone 12“ опремљени су ултра широким камерама ф/2.4, 5П (сочиво са пет елемената) са фиксним фокусом.

Опширније...