Apple Events - Septembar 2021

Apple Event

Ако сте којим случајем прпустили уживо #AppleEvent у наставку погледајте снимак.

Опширније...

Apple najavio potragu za zabranjenim fotografijama na #ajfon -u i proveru poruka

apple

Страхови су потврђени.

Опширније...

Apple objavio iOS 14.7

иос14

Apple је објавио iOS 14.7. Ажурирање је објављено након 5 рунди бета тестирања за све компатибилне iPhone моделе. За iPad - објављен је одговарајући iPadOS склоп са приближно истом листом иновација. Отприлике - јер, прво, у новој верзији ОС-а нема толико нових функција, а, друго, за iPhone, шта год неко рекао, било их је мало више једноставно због његових специфичности. Само издање iOS-а 14.7 темпирано је да се поклопи са међународним лансирањем MagSafe батеријом.

Опширније...

Test brzine iOS 15 beta 2 - iOS 14.6

iOS15

Који је бржи?

Опширније...

iOS 15 – šta je novo, datum izlaska, koje uređaje podržava, kako se instalira

iOS15

Дан пре Apple-ове презентације, на Вебу су се појавили ексклузивни детаљи о још увек не објављеној верзији iOS 15. Чланак који је објавио Bloomberg описује иновације које ће се, према публикацији, дефинитивно појавити у новом iOS-у. Из његовог изгледа, требали бисмо очекивати још више функција везаних за приватност, нови iPad мултитаскинг мени и ажурирани прозор са обавештењима. На пример, када се прими упозорење, корисник ће имати више опција за аутоматски одговор. Поред тога, Apple припрема ажурирања интерфејса за Apple TV и Apple Watch.

Опширније...

Apple je objavio iOS 12.5.3 za starije uređaje - šta je novo?

iphone6

Apple се сећа старих iPhone-а.

Опширније...

Koji je iPhone najpopularniji i zašto?

iPhone12

Apple је и даље компанија са једним производом. У рекордном кварталу марта 53,5% Apple-овог прихода долази од продаје iPhone-а. Компанија продаје стотине других уређаја, од којих су многи сјајни и успешни, али заједно доносе Apple мање од iPhone-а. Бити компанија са једним производом је узнемирујуће и непријатно. Али посипање пепела по глави и жалба на судбину није у Apple-овом духу, а ова опасна пристрасност представљена је као једно од најважнијих достигнућа компаније. Иначе, iPhone 12 је заиста достигнуће. Продаја iPhone-а расте готово једнако брзо као продаја iPad-а, Apple Watch-а и Mac-а. И чини се да га никад не сустижу.

Опширније...