Ko će kupiti milijarditi iPhone?

iphone

Svaki kvartal ( dobro, skoro svaki ) Apple izveštava o prodaji iPhone - to je 50 miliona, zatim 75 miliona smartphone, i morate priznati to je zaista neverovatna količina. Ali koliko uređaja je kompanija stvarno prodala od izlaska prvog iPhone 2007. godine?

Stručnjaci predviđaju da će početkom ove nedelјe, korporacija prodati milijarditi iPhone, bar tako kaže International Business Times. Prosečno Apple prodaje 13 miliona pametnih telefona mesečno, a za poslednji kvartal kompanija će prodati oko 40 miliona iPhone.

U njihovim proračunima, analitičari uzimaju u obzir podatke o iPhone prodaje širom sveta. E sada se postavlja pitanje, pa ko će biti vlasnik milijarditog smartphone kompanije Apple, to ostaje misterija. Možda vi budete to ako planirate da kupite iPhone ove nedelјe.

Cupertino, sigurno vodi evidenciju o broju prodatih iPhone, ali je malo verovatno da će milijarditi kupac primati bonus ili poklon od Apple. U izvesnoj meri ko zna, bila bi šteta to ne obeležiti - priča bi mogla ispasti veoma impresivna.

Šta vi mislite, da li bi Apple trebao da obeleži prodaju milijarditog iPhone?

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)