iPad 2 eri je došao kraj. Vreme je da se oprostimo

ipad

Sa svim ovim hiper aktivnostima oko iPhone 7 , Apple Watch 2 i iOS 10 skoro smo propustili još jedan značajan događaj. Apple je zvanično rekao zbogom legendarnom tabletu iPad 2 sa iOS 9.3.5 koji je poslednji i najnoviji firmvare za ovaj uređaj.

Ovo je ipak neverovatno, iPad 2 se može sa sigurnošću nazvati tableta sa najdužim životnim ciklusom u istoriji. iPad 2 eri došao je kraj. Vreme je da se oprostimo.

ipad2

Ovaj tablet je druga generacija Apple i može da se smatra značajnim i revolucionarnim. Prvi iPad je bio neka vrsta testa, a drugi je oličenje svih novitete kompanije u to vreme (osim za Retina displej, koji se pojavio u sledećoj generaciji tableta).

U tandemu sa ovim tabletom pokazan nam je divan Smart Cover, koji je do danas najpodavaniji i najpraktičniji dodatak za Apple tablet.

ipad2-1

Mnogi su bili iznenađeni kada je iPad 2 dobio iOS 7 podršku, a od tada se uređaj bez ikakvih problema izborio sa iOS 8 i iOS 9.

iPad 2 je došao kraj. Uz ovaj tablet u 2016. oprostili smo se i od popularnog iPhone 4S (prvog smartphona objavljenom nakon smrti Jobsa) i iPad 3 (prvog tableta sa Retina-Displejom).

Da li ste vi imali iPad 2? Verovatno da. Ili iPad 3 ili iPhone 4s. Dajte svoj udeo u komentarima, kada ste ga kupili, šta vas je iznenadilo i šta ste voleli. Dali ga i dalje koristite? Možete čak staviti i fotografiju.

Setimo se i recimo zbogom starim Apple uređajima - oni barem to zaslužuju.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)