Šta sprečava Apple da poboljša svoje usluge?

ios10

Softver Apple, radi bolje od konkurenata, ali još uvek je daleko od idealnog. Korisnici redovno informišu o pronađenim bubama i problemima, a sve to u korist inženjera iz Cupertina da sve to brzo isprave. Međutim postavlja se pitanje, zašto se to dešava?

Naravno, tu je u pitanju ljudski faktor, greške. Međutim, glavni problem je da Apple tim odgovoran za Siri, karte, iCloud, Apple Pay, Apple muziku i druge usluge, praktično ne rade jedni sa drugima. Štaviše, oni se nalaze u različitim zgradama u raznim gradovima.


Ako je verovati objavi Blumberga, Apple  će uskoro rešiti ovaj problem i ima planove da kombinuje uslužne jedinice. Ovo će zajednički poboljšati proizvod, raditi u timovima, i samim tim izbeći kritične greške kod novih verzija iOS ili OS X.


Rečeno je da će se timovi nalaziti u istom kampusu, ali to je predviđeno tek za 2017 godinu. Treba da se nadao da će efekat zajedničkog rada različitih timova biti pozitivan.

 

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)