Neobična pljačka: Ukradeno 23000 iPhone pomoću traktora

ФБИ је управо ухапсио 5 људи старости од 33 до 45 година. Осумњичени се терете за крађу 23000 iPhone користећи трактор на аеродром.

Инцидент се догодио у априлу 2016, на аеродрому у Мајамију. За воланом трактора на аеродрому, налазио се човек који је рекао особљу магацина да возио испоруку за компанију. Да убеди запослене, он је користио фалсификована документа.

Лопов је онда је успео да из магацин, користећи аеродромски трактор да украде 23000 iPhone. Леп плен, процењен на 6,7 милиона долара.

Лопови су тек од недавно ухапшени, захваљујући сарадњи полиције одељења округа Miami-Dade и Министарство сигурности Сједињених Држава, док је ФБИ успео да ухапси осумњичене. Петоро људи је учествовало у овој операцији крађе и сви су ухапшени без отпора у својим кућама. Њима ће ускоро бити суђено и вероватно ће се суочити са неколико година затвора.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)