Jason Calacanis: Tim Cook je dosadan, nesposoban i bez vizije

Tim Cook

Nakon uklanjanja mnogih konektora na novom MacBook Pro, Apple je postao predmet mnogih kritika. Jason Calacanis (@Jason), izjavljuje niz kritika na račun Tim Cook, CEO kompanije Apple.

Prema Jason Calacanis-u, Tim Cook je "dosadan, nesposoban i bez vizije." Jason je pozvao Apple direktora da mora da ustupi i napusti Cupertino zauvek.

Ova oštra kritika je izjavljena je u emisiji  "This Week in Tech" Razgovor je počeo mirno. Leo Laporte je jednostavno prokomentarisao visoku cenu adaptera koje je Apple pripremio za MacBook Pro. Međutim, ova primedba je Calacanis-a izbacila iz „takta“, bacajući ga u „vatru“ gde je dva minuta govorio protiv Tim Cook-a.

On je rekao da je povlačenje različitih priključaka sa MacBook Pro kao i uklanjanje priklјučka za slušalice sa iPhone 7, pokazuje veliku nesposobnost odgovornih u kompaniji. On smatra da je Apple-ov greška (konkretno greška Stiva Jobsa), stavlјanje menadžera operacija na čelo kompanije, kojem je samo profit bitan i cena akcija na berzi a ne da uradi nešto inovativno.

https://www.youtube.com/watch?v=AjSX292BX4s

Da li delite mišlјenje Calacanisa?

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)