Apple će zameniti izgubljene, oštećene slušalice AirPods po komadu

AirPods

Истовремено са појавом бежичних слушалица AirPods Apple је саопштио да у њиховим оригиналним малопродајним објектима имате могућност замене десне или леве слушалице у случају оштећења или губитка.

Релевантне информације су објављен на званичној интернет страни у одељку за подршку. Трошак сваке слушалице појединачно, као и пуњача, ако може  биће поправљен или ће моћи да се купи појединачно по цени од 69 $ али само у Сједињеним Државама, за сада.

Apple price

https://support.apple.com/iphone/repair/service/pricing

Епл је смислио универзално решење за најзахтевније кориснике. Сада чак губитак или квар једног од делова слушалица неће вас присилити да купите цео сет чија цена је 159 $. И зашто би, ако све остало добро ради?

Ако из одређеног разлога не желите да купите, замените оштећену слушалицу, можете да користите само десну или леву. AirPods су урађене тако да ће радити без обзира да ли су у пару или не.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)