Glasine: Apple planira da pokrene zamenu baterijе u iPhone 6

iphone 6 baterija

Пре неких два месеца Епл је покренуо програм бесплатне замене батерије у iPhone 6s, сада према новим гласинама Apple планира да покрене програм замене оштећених iPhone 6 батерија.

Сајт Macotakara, позивајући се на не проверене изворе унутар компаније каже да је овај програм у припреми. На жалост, детаљније информације нису објављене. Не можемо са сигурношћу рећи да ће се то десити - то је гласина.

Крајем новембра, Аппле је најавио програм за елиминисање техничке грешке у аЈфону 6с, што је довело до произвољног искључивања гаџета. Поседовање смартпхоне је довољно да се јавите овлашћеном сервисном центру и захтевате замену батерије са новом. Слично се очекује и за аЈфон 6.

Имајте на уму да је ово само гласина. Ако званично добијемо потврду од наших сервисера, вест ћемо објавити овде на сајту.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)