Otisak prsta na iPhone 8 donosi revoluciju

iphone8

Apple је развио сопствену технологију за скенирање отисака, која ће бити уграђене у нови iPhone ОЛЕД екран. То је пријављено од стране DigiTimes, који се позива на своје изворе.

Према писању листа, то је потпуно нови начин откључавање, који ће заменити постојећи скенер на Touch ID. Посебан алгоритам из компаније AuthenTec омогућава да се отисак прста препозна ако корисник додирне посебно означено место дугмета на екрану, уместо до сада класичног дугмета.

Међутим, новинари DigiTimes не верују да ће се нова технологија појавити у аЈфону, који ће бити представљен ове године. Очигледно, ово се односи на iPhone 8, док ће у јесен 2017. године, по свој прилици, бити приказана два модела «С» серије.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)