Ovog meseca, Apple planira da objavi nove (stare) proizvode

apple

Раније ове недеље, позната истраживачка фирма која је тражила тајност рекли је да, на основу сопствених извора, очекује да Apple објави нове производе касније овог месеца. Истраживачка фирма није рекла које производе можемо да очекујемо, или начин на који ће они бити објављени.

Посебан догађај ће се одржати отприлике у распону од 20-ог до 24. марта. Епл се припрема за најаву неколико нових уређаја, а не желе да прерано открију шта од производи ће бити представљено.

Према речима стручњака, до краја марта Епл ће  најавити нову линију таблета, која се састоји од четири уређаја iPad, укључујући 7,9-инчни iPad Pro као и iPad mini од 10,5-инчи, а ту је и iPad Pro са модификованим дизајном тела. Вероватно се може очекивати и iPhone SE од 128 ГБ, као и модификација iPhone 7 у црвеној боји.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)