Glasine: Novi Apple TV stiže na jesen, šta nam donosi

apple tv

Нови Apple TV који може да репродукује 4К садржаја, очекује се ове године, према Bloomberg извештају. Шта можемо очекивати од пете генерације?

Ова пета генерација Apple TV, чији је радни назив Ј105, понуди ће "живље" боје, према извору. Постоји више извора за спекулације да је Apple TV-5 је на путу, а понајвише захваљујући програмерима  који увидом у фајлове tvOS у марту 2017 откривају мистериозни нови Епл уређај.

Ко-оснивач Firi Games приметио је назив новог хардвера, који се показао као „AppleTV6,2“ у записима. Можда je упечатљиво то што садашња четврта генерације Apple TV, носи идентификатор „АпплеТВ5,3“, тако да то може бити логичан корак напред. Нови уређај ће такође наводно радити са новим tvOS 11,0, додајући да спекулације говоре да ће ово бити цео нови Apple TV уређај.

Што се тиче питања када у 2017 ће нови Apple TV бити покренут, изгледа вероватно да ће нова Apple TV-кутија бити представљена у септембру заједно са новим iPhone и новим оперативним системом иОС (јер је највероватније да ће нови Apple TV, користите нове функције из иОС-у 11).

Apple TV се први пут појавио у продаји у марту 2007. године, тако да му је сада десета годишњица лансирања.

 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It