Cene iPhone 7 128GB u 33 zemlјe, velike razlike u cenama

iphone

Kolika je cena iPhone-a 7 u svakoj zemlјi? Dojče banka, najveća nemačka banka, je objavio svoj najnoviji izveštaj koji sadrži različite cene za iPhone 7 kapaciteta 128GB na svetu. Do sada, Brazil je bio zemlјa u kojoj je iPhone koštao najskuplјe, ali to više nije slučaj.

Turska je nova zemlјa u kojoj je iPhone najskuplјi sa cenom od 1200 dolara. Prema Dojče banci, ova visoka cena je zbog situacije u Turskoj i lokalne valute. Sledeći je (opet) Brazil sa cenom od 1115 dolara a tu je i Rusija sa cenom od 1086.

iPhone

Koje su to onda zemlјe u kojima je iPhone 7 najjeftiniji? Sjedinjene Države i Japan imaju iste cene. Hong Kong i Malezija takođe nisu daleko. Korisnici koji putuju na ova mesta mogu tako biti u iskušenju da kupe iPhone po najnižoj ceni. Međutim, ne mora da znači da će imati i važeću garanciju u svojoj zemlji.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)