iTunes i Apple Music će biti dostupni kroz sistem Windows Store

itunes

Прошле недеље, добро познат многима, Microsoft је представио нову верзију свог оперативног система, под називом Windows 10 S. Једна од карактеристика овог ОС је да ће корисници моћи да користе софтвер преузети само из Windows Store. То значи да они неће моћи да преузму iTunes са сајта Apple, или Chrome-a на Google-овом веб сајту.

Да ли то значи да су будући корисници Windows 10 S врло несрећни? Нису уопште. Недавно на Мајкрософт буилд конференцији је најављено да Епл ради на iTunes који треба да буде објављен у Windows Store.

Нова верзија iTunes ће бити доступан у Апп Сторе за Виндовс до краја године. То ће дати пун приступ сервису Епл музике и могућности за синхронизацију iPhone података и других Епл уређаја.

Мајкрософт једноставно није оставио избор компаније Епл. Наравно да Епл не жели да ПЦ корисници који користе нову верзију Виндовса искусе било какве потешкоће у синхронизацији са iPhone.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)