iPhone korisnici koji su pogledali Samsung Galaxy S8 nisu impresionirani

apple-samsung

Самсунгов најновији модел телефона Galaxy S8 није има много утицаја на фанова Apple. Morgan Stanley истраживање показује да 92% iPhone купаца у САД ако планира да купи нови телефон онда је у плану да се купи нови модел iPhone. Ако се то упореди са истраживањима од пре годину дана, тада је било 86%.

Истраживање је урађено након представљања новог модела Samsung Galaxy S8 а то значи да, по свој прилици, iPhone корисници су видели шта телефон има да понуди у може али они и даље желе нове iPhone.

Епл има највећу стопу лојалности међу корисницима паметних мобилних телефона, (Самсунг је на 77%.) То говори о снази Епл-софтвера, можда и више него хардвера. Компанија је то закључила на основу испитивања корисника које је рецимо, тешко убедити да се одрекну чувања својих фотографија у iCloud и повезаности су са својим порукама/позивима на више уређаја, такве људе је тешко наговорити да се пребаце на Android. То ће вероватно бити још теже да се промени, ако Епл стриминг музички сервис буде био бољи.

Заједно Apple и Samsung контролишу близу 80% тржишта паметних телефона у САД.

 

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)