Šta treba da uradimo da Apple primeti Srbiju

apple

Морамо овако јер дефинитивно 140 карактера на Twitter-u је мало да затражимо помоћ од другара из @Macola_Store @iStyleSrbija @sistemiband да припремите неки текст и упутство где треба да се остави feedback јер изгледа да је то једини начин да се проблем подигне на неки виши ниво.

Епл је понудио линк https://www.apple.com/feedback/ али како је то за све и свашта, молим другаре који су у систему Епла да нам помогну. Мислим да је и њима у интересу да се овај проблем са two-factor authentication реши јер дефинитивно брдо проблема са налозима и радом иУређаја ће бити решени. Мислимо да је време да се неке ствари ставе са стране и да удружимо снаге, јер дефинитивно појединац је немоћан у оваквој ситуацији.

Добили смо неке смернице шта и ГДЕ треба да се пријави наш проблем, тако да то што ћете само урадити ретвит некога појединца који се труди да укаже на проблем, није довољно, морате и ви да се укључите. МОРАТЕ да одвојите 2 (два) минута и да попуните формулар на страници Епла. Јер изгледа да је то једини начин да неко реагује. 

Још једном молим другаре и све оне који су у систему Епла и знају где би и какав текст треба да се пошаље то и ураде, помогну и нама и себи. А ви који имате иУређаје од неколико стотина евра, укључите се у акцију јер када се деси проблем, неки можда и успеју да га реше, већина то неће моћи и бациће скупу ствар јер је не употребљива. 

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It