PayPal dodat kao opcija plaćanja na App Store

Apple PayPal

Apple je nedavno objavio da je dodao PayPal kao novi način plaćanja na svom App Store, iTunes Store, iBookstore, i Apple Music.

Apple sada omogućava korisnicima da koriste PayPal kao način plaćanja prilikom kupovine u App Store. Koristeći PayPal kao način plaćanja Apple korisnicima omogućuje kupovinu različitih sadržaja kao što su: aplikacije u App Store, TV emisije u iTunes, kao i kupovinu iCloud Storage planova i Apple Music usluge ili obnovu Apple Music pretplate.

Kupci će morati da povežu svoj PayPal nalog sa svojim Apple ID nalog da bi mogli da plaćaju ovom uslugom.

PAŽNJA: ova opcija nama iz Srbije nije dostupna, zašto? Zato što morate da imate Apple ID otvoren u zemlji u kojoj je registrovan i PayPal nalog, dakle ne možete registrovanom karticom iz Srbije da kupujete ako imate Apple ID registrovan u USA ili nekoj drugoj zemlji.

Da bi dodali PayPal svom računu Apple, otvorite iTunes, izaberite "informacije o plaćanju", izabrati PayPal gde su opcije metod plaćanja i pratite korake za potvrdu autentičnosti. Metod PayPal takođe se pokreće u Meksiku, Kanadi, Nemačkoj, Holandiji i Velikoj Britaniji.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ili podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)