Wozniak obljasnio zašto se iPhone dobro prodaje i pored visoke cene

Wozniak

Steve Wozniak je živa legenda. Kao suosnivač Apple-a, Woz je bio na samom početku. Nјegov uvid u rad Steve Jobs je jedinstven, i uprkos svom mestu u tehnološkoj istoriji, nećete čuti nikakvo hvalisanje od njega. Pošto je Wozniak napustio Apple 1985. godine, pre nego što je serija "iDevices" izašla i promenila svet, vi zato nećete čuti njegovo ime u vezi sa razvojem iPhone-a.

Dok je  boravio u Kini ranije ove sedmice, Woz je istakao kako dobar deo proizvođača kineskih smartfona koriste inteligentne dizajne kako bi proizveli nisko tarifne telefone sa puno funkcionalnosti. Još važnije je da je Wozniak došao do zaklјučka zašto lјudi kupuju proizvode Apple i pored visoke cene. Woz kaže da potrošači kupuju skupe Apple uređaje poput iPhone-a, jer su sigurni u ulog. Drugim rečima, kada kupujete iPhone, znate šta da očekujete, uklјučujući pouzdanost i inovativnost.

"Kada volite Apple, spremni ste da za to platite", rekao je.

Ove godine, Wozova teorija će biti ozbilјno testirana, jer glasine kažu da na desetogodišnjicu iPhone-a dolazi model sa cenom od 1.000 dolara.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ili podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)