Novu bežičnu tastaturu za iPad pravi ... Microsoft

iPad

У последњем кварталу, iPad продаја по први пут након дуго времена показала пораст , тако да се са сигурношћу може рећи да ће таблет компаније Apple остати још дуго времена „на коњу“. Наводно, један од конкурената компаније - Microsoft, жели да почне да производи бежичну тастатуру за iPad.

Како пише сајт BGR, у ПДФ документу посвећеном литијум-јонским батеријама, на Microsoft сајту наћи ће те референцу непознатог прибора под називом „iPad Touch Cover (Model 1719)“ Преостали део, из документа односи се на постојеће производе компаније - HoloLens, Surface Book, Xbox One и друго.

Нажалост, фајл не садржи ниједну слику, тако да је тешко рећи како ће изгледати нови уређај. Ипак, постоји описни текст у коме се помињање чињенице да је додатак опремљен литијум-јонском батеријом, кроз који се поклопац може користити као бежична тастатура.

Ако су ове гласине истините, Microsoft-ова тастатура за iPad може се очекивати за виђење крај ове године.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)