Da li će budući iPhone imati Touch ID, zavisi od vas

Face ID

I ovo nije šala. Prema rečima vodećeg analitičara KGI Securities Ming-Chi Kua, poznatog po svojim saznanjima o budućim proizvodima kompanije Apple, Kupertino namerava da pažlјivo prati reakciju potrošača na Face ID, i možda vrate Touch ID na iUređaj.

"Prema našem mišljenju, TrueDepth kamera (prednji foto modul koji je odgovoran za otkrivanje lica na iPhoneu X, - ajfon.rs) vrlo je sposoban, a interfejs Face ID je samo mali deo toga", rekao je Kuo. "Ako korisnici smatraju da pozitivno percipiraju Face ID, verujemo da će svi novi modeli biti opremljeni podrškom za Face ID."

Prema analitičaru, uspeh Face ID-a ovisi o dva faktora: od praktičnosti interakcije i pravovremenog odgovora Apple-a na moguće probleme koji se javljaju kod korisnika u procesu identifikacije. To podrazumeva, smatra Kuu, da ako ciljana publika ne vidi savršeniju analogiju Touch ID-a u Face ID-u, inženjeri kompanije nemaju ništa drugo osim slušanja javnosti i vraćanje skenera.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ili podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)