Apple vam neće dozvoliti da sami nadogradite iMac Pro

iMac Pro

Apple неће дозволити власницима iMac Pro да самостално надограђују своје рачунаре повећањем оперативне меморије, тако тврди iMore позивајући се на своје канадске изворе. Све манипулације које омогућавају приступ унутрашњости уређаја могу да направе само мајстори специјализованих сервисних центара.

Чињеница да нема потребе за променом делова унутар iMac Pro означена је тиме да нема поклопца на задњем панелу кућишта. У стандардним верзијама iMac, овај отвор је омогућавао приступ унутрашњости рачунара, тако да су власници могли да направе сопствене измене и уграде резервне делове без потребе за посетом специјализованих радионица.

Ограничења која Apple поставља власницима iMac Pro за приступ меморији могу се повезати с сложеношћу унутрашњости самог уређаја. Вероватно, због измењеног уређења делова, постоји ризик њиховог случајног оштећења, која нису покривена гаранцијом произвођача.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)