Kako će se Apple boriti protiv deficita iPhone-a u 2018

iphone

Епл намерава успоставити производњу нових модела iPhone у јуну, како би спречио недостатак робе на почетку продаје. Ово извештава DigiTimes позивајући се на изворе из компаније. Саговорници у публикацији наводе да су Еплови проблеми повезани са могућим недостатком TrueDepth фотоапарата, који чине основу интерфејса Face ID-а.

Прошле године, Епл је био присиљен да одложи објављивање iPhone X-а скоро два месеца због недостатка TrueDepth фотоапарата. Овог пута у Купертину, не желе да понове своје грешке, одлучили су се да раније почну са производњом. Према томе, Епл очекује да ће бити сасвим довољно паметних телефона како би задовољили очекивану потражњу.

Верује се да ће Епл представити на јесен само три паметни дизајна модела iPhone X. Од тога два модела ће бити опремљена са ОЛЕД екранима, док ће трећи добити ЛЦД екран и вероватно прошлогодишњи процесор са мање РАМ-а. Овај iPhone ће бити много јефтинији модели и без сумње ће обезбедити компанији значајан пораст продаје.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)