Veoma korisna buba u iOS 11.3

YouTube

На iPhone-у постоји једно непријатно ограничење. Корисници не могу репродуковати видео снимке са YouTube преко Сафари-а, на пример, музичке збирке или предавања у позадини. Међутим, с појавом iOS 11.3, који је прошле недеље објављен на радост великог броја власника аЈфон-а, ова могућност се појавила, али незванично.

На аЈфон-у који покреће iOS 11.3, можете слушати музику са YouTube-а у позадини. Ова карактеристика се појавила само у iOS 11.3, али у опису ажурирања ништа се не говори о томе. Не помиње се функција ни у најновијим ажурирањима самог YouTube сервиса. Због овога, корисници аЈфон-а верују да је ова прилика постала стварна захваљујући баг-у.

Корисници су запазили да је могуће слушати видео у позадини из претраживача Сафари. Већина корисника успела је на најједноставнији начин искористити ненајављену функцију. Они једноставно покрећу видео репродукцију, напусте Сафари и угасе аЈфон. Репродукција се не зауставља, што вам омогућава да слушате музику са YouTube-а без повећања оптерећења на батерију вашег паметног телефона.

Треба напоменути да неки корисници нису радили на овај начин. Дакле, неколико корисника је пријавило да требате започети репродукцију видео записа, изаћи на мени за пребацивање између апликација, вратите се на главни екран уређаја и само након тога кликните на дугме за закључавање.

Проверили смо откривену грешку iOS 11.3 и заиста, можемо да репродукујемо видео у позадини, нама је успело на овај други начин пребацивање између апликација и повратком на главни екран.

Мислимо да су власници аЈфон-а врло задовољни што имају нову недокументовану особину, али се плашимо да ће Apple поправити ову „бубицу“ у сљедећим исправкама, до тада уживајте.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)