Glavni minus iOS 11.3 - vreme autonomije rada [video]

ios11

Objavljen krajem marta, iOS 11.3 je zadovoljio vlasnike iPhone-a i iPad-a sa nekoliko novih karakteristika i  povećanim performansama. Međutim, sistem se definitivno ne može nazvati idealnim. Korisnici različitih modela iPhone-a su primetili da su njihovi pametni telefoni počeli da rade manje u offline načinu nakon prelaska na iOS 11.3. Poređenje autonomije iOS 11.3 i prethodnog iOS 11.2.6 na svim modelima iPhone-a pokazalo je da je to zaista slučaj.

Pretpostavlja se da je smanjenje trajanja baterije povezano sa povećanom produktivnošću. iOS 11.3 je znatno ubrzao sve modele iPhone-a, uključujući i iPhone 5s. Imajte na umu da je sada već nemoguće vratiti na iOS 11.2.6. Pre nekoliko dana, Apple je prestao da potpisuje iOS 11.2.6, čime je sprečio korisnike da instaliraju stariji firmver.

Nadamo se da će iOS 11.4, koji je trenutno u fazi testiranja, povećati vek trajanja baterije na iPhone-u. U prvoj beta verziji iOS 11.4, međutim, ovaj indikator se samo pogoršao, ali vredi napomenuti da je ovo testirani firmvare.

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ili podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
O Autoru...

Autor Svemir Sarčević

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)