Apple nastavlјa da analizira prodajnu statistiku za iPhone X

iphone x

Не тако давно, људи у Apple погледали су статистику продаје за iPhone X за текућу годину. Узимајући у обзир високе трошкове гаџета, бројке продаје почеле су да се значајно спуштају.

Епл је такође спровео анализу продаје iPhone-а за четврту четвртину 2017. године. У овом периоду, потражња за новим уређајем била је највиша и допустила је Еплу да заузме продају само једног iPhone-а за око 35% профита целокупне телефонске индустрије за четврти квартал прошле године.

У Еплу разматрају нову стратегију продаје најновије генерације iPhone-а у наредних неколико месеци. Потребно је смањити просечну цену гаџета, као и унети одређене промоције и бонус понуде које привлаче више купаца.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)