Da li će iPhone 5s dobiti iOS 12

iphone 5s

iPhone 5s може да подржи iOS 12, који ц́е бити представљен у јуну ове године. Овај закључак су постигли стручњаци са портала MacGeneration, који су пронашли споменути паметни телефон у тестним дневницима WebKit.

WebKit пријављује да сте водили симулацију на iPhone 5s, што може указивати на то да уређај подржава најновију верзију iOS. Мада тешко је поверовати у то јер Apple обично не ажурира застареле смартпхоне уређаје: iPhone 4s, iPhone 5 су прекинули да буду подржавани са верзијама iOS 9 и iOS 10.

Као што кажу 9to5Mac новинари, многи уређаји са iOS 12 који посећују њихову локацији имају резолуцију од 1136x640, што може одговарати iPhone 5s. Међутим, исту резолуцију има iPhone SE, који ће вероватно добити ажурирање на iOS 12.

Apple ће званично представити iOS 12 у склопу WWDC конференције 2018 у јуну ове године. У почетку, нова верзија ће бити у бета облику, јавно објављивање ће вероватно бити одржано на јесен.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)