Novi iPhone 2018 će imati (pomalo) neprijatno ograničenje brzog punjenja

iPhone

iPhone 11  и  iPhone 11 Plus неће подржавати брзо пуњење са не сертификованим адаптерима за пуњење.

Према гласинама, iPhone 11 и iPhone 11 Plus ће бити опремљени пуњачима од 18 вати. Стога, власници најновијих паметних телефона Apple неће имати потребу за  куповином другог адаптер за напајање како би се користило брзо пуњење. Довољно ће бити користити пуњач који долази у комплету.

Међутим, потенцијални недостаци таквог Apple решења за кориснике и даље ће постојати. Ако регуларни пуњач са повећаном снагом цркне, власници iPhone 11 и iPhone 11 Plus ће морати да купе само сертификовани адаптер по високој цени, разлог је да ако пуњач није сертификован од компаније  Apple, уместо 18 вати добијаћете само 2,5 вати.

Али није све тако црно, Apple има преко 1.000 сертификованих добављача, тако да ће сигурно бити приступачних производа за свачији џеп.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)