Osma beta iOS 12 vratila je iPhone 5s u život

iphone 5s

Инсталација на iPhone 5s осме бета верзије iOS12, која је изашла средином недеље, стварно доноси овом телефону живот. То је доказао на своме YouTube каналу iAppleBytes, снимајући видео у којем он упоређује тренутну осму бету са iOS 11.4.1.

По први пут, iPhone 5ѕ, покренути под бета верзијом iOS-а 12, брже се укључују него на iOS 11.4.1. Пошто iAppleBytes учитава видео без спајања, лако је израчунати да разлика у корист модела заснованог на претходној верзији оперативног система достиже скоро 20 секунди.

Перформансе iOS 12 бета 8 такође се могу видети у примеру рада интерфејса. Као што је обећано на презентацији, тастатура на бета верзији се појављује готово у тренутку отварања. Исто се примећује када притиснете дугме "Дели" у апликацији "Фотографије" и када се камера покрене.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)