Datum objavlјivanja iOS 12.1 postao je poznat

iOS12

Сајт 9to5Mac поделио је информације добијене од неколико оператера. Говоримо о датуму објављивања iOS 12.1 и лансирању еСИМ-а.

Пријављено је да ће фирмвер бити доступан за преузимање у уторак, 30. октобра. Одмах након презентације Apple-а. Поред тога, у исто време, еСИМ технологија на iPhone XS, iPhone XR и iPhone XS MAX ће прорадити.

еСИМ је виртуелна СИМ картица на коју се може повезати било који мобилни оператер. Да би га активирали, оператери ће обезбедити посебан QR код, који ће корисници усмеравајући камеру повезати број са својим уређајем. За функционисање технологије није потребна физичка сим картица.

Потврда да ће iOS 12.1 бити пуштен одмах након презентације 30. октобра је и сам Епл, који је већ поставио упуство за iOS 12.1

https://itunes.apple.com/us/book/iphone-user-guide-for-ios-12-1/id1420662672?mt=11

Што се тиче еСИМ технологије, она највероватније неће радити у Србији, бар не за сада.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)