iOS 12.1.1 je ubrzao starije modele iPhone-a

iOS12

Apple не заборавља старије iPhone.

Објављен 5. децембра, ажурирање iOS 12.1.1  не укључује велики број иновација. Али у погледу перформанси, фирмвер већ задовољава кориснике старијих модела. Власници iPhone 5s, iPhone 6 и iPhone 6 Plus су посебно задовољни, јер су приметили да су са iOS 12.1.1 убрзали своје паметне телефоне у односу на iOS 12.1. Повећање брзине iOS 12.1.1 потврђено је првим поређењем и тестовима са претходним софтвером.

iOS 12.1.1 повећава брзину iPhone 5s, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Побољшања се виде у укупним перформансама оперативног система. Корисници примећују да су апликације почеле бржеда се отварају, а кашњења у анимацијама су сада краћа. Власници нових модела iPhoneа такође примећују пажњу на позитивне промене у брзини.

А ви, да ли сте приметили разлику, оставите ваш коментар испод.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)