Kamera iPhone XS prepoznata kao najbolјa mobilna kamera u 2018

iPhone XS

iPhone XS је проглашен да има најбољу мобилну камеру 2018. године од Амазонове веб странице за дигиталну фотографију Digital Photography Review. Врхунски паметни телефон компаније Apple заобишао је чак и трећу генерацију Google Pixel, којег су многи стручњаци препознали као мобилни фото уређај који је тренутно доступан на тржишту, са квалитетном израдом слика. Жири је високо ценио фотографске могућности главног модела Apple, као и побољшања у односу на прошлогодишњи модел iPhone X.

Камера iPhone XS поседује готово савршен режим фотографисања портрета који симулира прави bokeh ефекат. Али можда је најузбудљивија иновација паметног телефона, према стручњацима Digital Photography Review, Smart HDR функција, која користи брзину iPhone XS хардвера и, захваљујући широком динамичком опсегу, прави одличне снимке.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)