Tim Cook nije zabrinut zbog privremenog pada Apple-a

Tim-Cook

Главни човек Apple-а је прилично миран.

Извршни директор Apple-а Тим Кук коментарисао је тренутну рецесију компаније у интервјуу за CNBC. Према Кук-у, Apple није изненађен и није јако забринут због пада акција након најновијих вести о слабој продаји iPhone-а.

Кук је рекао да је тржиште увек веома емотивно у кратком року и да оштро реагује на било какве промене. Међутим, Apple улаже у будућност, а не заборавља да прати садашњост, нагласио је шеф Apple-а.

Кук је такође рекао да су Apple-ови дугорочни екосистеми и производне линије далеко најјачи у историји компаније. Посебно је истакао услуге Apple-а, које сваког месеца доносе компанији све више и више новца и добијају значајан прилив корисника.

У интервјуу, Кук је приметио да инвеститори могу потценити Apple-ову културу иновација и то колико су задовољни клијенти компаније да користе екосистем који су створили. Али све се то дешава само сада, док у будућности Apple изгледа чврст и сигуран у свој успех.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)