Apple će izdati „iPhone XR 2“ - prekasno je za otkazivanje pametnog telefona

iPhone XR

Планови компаније за 2019. годину неће се променити.

Године 2019. Apple ће лансирати три паметна телефона, међу којима ће бити и 6.1-инчни iPhone XR 2019 или „iPhone XR 2“, кажу извори The Wall Street Journal. Према инсајдерима, Apple више не може да откаже лансирање паметног телефона, иако се оригинални iPhone XR , према различитим изворима, сматра неуспешним. Разлог је у томе што су планови за iPhone 2019. године коначно одобрени и њихова измена је закаснила.

Планирање за све iPhone моделе 2019. године напредовала је до те мере да Apple не може отказати паметне телефоне, кажу извори. Због тога, Apple није у могућности да откаже или преради нови 6.1-инчни iPhone са ЛЦД екраном, који ће бити наследник iPhone XR-а.

Стручњаци не искључују могућност да је Apple можда имао жељу да промени iPhone 2019. године са ЛЦД дисплејом на пример са ОЛЕД екраном, чиме би овај модел постао привлачнији за купце.

С друге стране, Apple није потврдио „неуспех“ iPhone XR-а, већ је указао на популарност овог модела. Управо је недавно, Apple-ов ЦЕО Тим Кук рекао да су гласине о неуспеху iPhone XR-а  „потпуна бесмислица“. Према званичним подацима, iPhone XR је најпродаванији iPhone модел сваког дана од његовог објављивања.

Поред тога, iPhone XR 2019 ће дефинитивно одушевити потрошаче новим додацима. Конкретно, раније је постало познато да ће паметни телефон добити двоструку камеру уместо једне камере.

Извор: WSJ 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)