Apple 21. januara počinje proizvodnju AirPower-a

AirPower

Сајт из Хонг Конга ChargerLAB наводи да је извор „кредибилан“ унутар Apple-овог ланца снабдевања који тврди да је кинески произвођач Luxshare Precision покренуо производњу AirPower-а. У разговору на кинеској апликацији за размену порука WeChat, извор додаје да је чуо да ће AirPower ускоро бити објављен.

Неколико сати касније, изјаву Luxshare Precision допунио је један од најзначајнијих добављача компоненти за Apple производе, фабрика Пегатрон.

Apple је први пут представио AirPower у Steve Jobs Theater у септембру 2017. године, убрзо након представљања iPhone X-а, и наговестио да ће овај производ бити објављен у неком тренутку 2018. године, речено је тада у саопштењу за штампу. Међутим, Apple није успео да испуни обећање и није коментарисао AirPower много месеци.

Зашто је требало овако дуго времена компанији Apple да финализира AirPower можете прочитати у нашем чланку на следећем линку:

https://www.ajfon.rs/naslovna/novosti/3776-kada-ce-se-airpower-pojaviti.html

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)