Da li treba instalirati iOS 12.1.4

ios

Корисници који су већ инсталирали iOS 12.1.4 напомињу да ажурирање није учинило iPhone и iPad споријим.

То се могло и очекивати, јер техничке надоградње са исправкама грешака често жртвују перформансе. У iOS 12.1.4, то се није догодило.

Штавише, многи корисници кажу да је iOS 12.1.4 почео да се понаша нешто брже при обављању различитих задатака. Најчешће наглашавају побољшану глаткоћу анимација.

Очување перформанси iOS 12.1.4 наспрам iOS 12.1.3 је доказано и тестирано. Поређење блогера iAppleBytes показало је да брзина iOS 12.1.4 није лошији од iOS 12.1.3 на свим iPhone моделима.

То значи да се iOS 12.1.4 може сигурно препоручити за инсталацију. И сама компанија Apple то препоручује. Разлог томе је што, поред поправљања критичне грешке у FaceTime, iOS 12.1.4 је поправио и још две опасне рањивости.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)