Apple će lansirati crne AirPods slušalice: cena

AirPods-black

Apple планира да објави ажурирани модел бежичних слушалица AirPods овог пролећа, извештава Economic Daily News наводећи да информацију има из поузданих извора.

Нови AirPods ће бити објављени у белој и црној боји, а црне слушалице ће имати посебан мат изглед, као и „побољшано приањање“. Очекује се да ће слушалице још боље лежати у ушима. Поред тога, ажуриран је и пуњач AirPods који ће подржати бежично пуњење.

Цена новог модела AirPods се неће променити у односу на прву верзију и биће $ 159, кажу инсајдери. Што се тиче старог модела, Apple га највероватније неће оставити у продаји са попустом. Оригинални AirPods ће морати да нестане из продаје. У супротном, јефтинији AirPods прве генерације ће одвратити потрошаче од куповине новог AirPods модела.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)