Apple je zvanično otkazao svoj AirPower bežični punjač

AirPower

       Apple је званично отказао свој AirPower бежични пуњач и тако завршио неколико месеци спекулација о његовом објављивању.

            Компанија је послала следећу изјаву:

“Након много труда закључили смо да AirPower неће постићи наше високе стандарде и отказали смо пројекат. Извињавамо се онима који су се радовали овом производу. Ми и даље верујемо да је будућност бежична и посвећени смо томе да унапредимо бежично искуство “, рекао је Ден Рицио, Apple-ов старији потпредседник Хардвер Инжињеринг-а.

            AirPower бежични пуњач је први пут објављен у септембру 2017. године. Бројни извештаји наводили су  да ће пројекат бити отказан или одложен због проблема прегрејавања.

            Све што смо (на)чули (Apple ништа не говори службено) о AirPower кашњењу било је повезано са тешким инжењерским проблемима везаним за законе физике. Конкретно, прегрејавале су се завојнице за пуњење у непосредној близини једна другој.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)