Prva skrivena inovacija u iOS-u 12.3

Face ID

Објављен у понедељак, 13. маја, ажурирање iOS 12.3  није задовољило кориснике који су очекивали велики број нових могућности. Али као и већина претходних великих ажурирања за iPhone и iPad, iOS 12.3 садржи скривене иновације. Прва се односи на функцију препознавања лица, Face ID.

iPhone и iPad корисници са Face ID пријављују повећање брзине препознавања лица након инсталације iOS-а 12.3. Разлика у брзини препознавања лица је довољно велика да би се могла одмах разликовати након надоградње са iOS 12.2 или старијих iOS верзија.

Побољшања у раду Face ID-а пријавили су корисници свих iPhone модела који подржавају ову функцију. Неколико позитивних коментара је дошло и од власника најновијих iPad Pro 2018 , који такође имају Face ID.

Потпуни опис ажурирања iOS 12.3 не помиње никаква побољшања која се односе на Face ID. Тако је Apple или тихо извео убрзање функције, или је побољшање узроковано укупним повећањем перформанси iOS-а 12.3.

Да ли сте ви приметили убрзање или сте открили неку нову скривену функцију, напишите у коментарима, поделите информацију са нама.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

Google BookmarksRedditRSS FeedPinterest
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)