Javna beta verzija iOS 13 protiv iOS 12 - ima li ubrzanja?

ios

Apple је више пута изјавио да ће iOS 13  бити много бржи од iOS 12. Захваљујући томе, iOS 13 ће бити најбржи фирмвер икада. Има ли неких видљивих побољшања у брзини у  јавној бета верзији iOS 13 ?

iOS 13 и iOS 12: поређење перформанси

Упркос свим гласним изјавама Apple-а, iOS 13 није постао знатно бржи од iOS 12 бар у овој првој бета верзији. Прве две верзије iOS 13 тестиране за програмере испоставило се да су идентичне са iOS 12.3.1 у смислу брзине.

Да ли је дошло до промене у првој јавној бета верзији iOS 13 објављеној ове недеље? Нажалост, ни ту нема видљивог побољшања. Да, и очекујем да нема. iOS 13 јавна бета 1 је иста као и друга бета верзија iOS 13 за регистроване програмере. Фирмвер има исти број – 17A5508m.

Међутим, треба разумети да говоримо о првим бета верзијама iOS-а 13. Побољшања у смислу перформанси се обично имплементирају у најновијим бета верзијама непосредно пре покретања фирмвера.

Поред тога, најзначајнија иновација за повећање брзине рада у iOS 13 ће се појавити након објављивања коначне верзије. На iOS 13 ће се појавити посебно оптимизиране апликације које ће заузети мање простора у меморији и радити до два пута брже.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)