Vlasnici iPhone 5s i iPhone 6 ne bi trebali da instaliraju (za sada) iOS 12.4

iPhone

Тестирање фирмваре-а iOS 12.4 бета 6 је у завршној фази, то је ОС које би требало да буде најновија верзија ажурирања за све моделе, али није показала побољшања у погледу брзине и трајања батерије. iOS 12.4 је идентичан као iOS 12.3.1 у перформансама, али лошији у времену рада без пуњења. Посебно велика разлика је примећена на најстаријим моделима iPhone уређаја са подршком за iOS 12.

Важно је напоменути да ће iOS 12.4 бити једна од најновијих верзија за iPhone 5s и iPhone 6. Ови модели неће подржавати iOS 13 и престаће примати ажурирања у септембру 2019. године.

Наравно ми не знамо да ли ће до септембра бити још неко ажурирање iOS-а тако да је за сада наша препорука да када изађе iOS 12.4 ви који имате старије моделе мало сачекате.

Раније су се корисници жалили да у iOS 12.4 нема видљивих иновација. Једина велика промена у iOS 12.4 је подршка за Apple Card кредитну картицу, која ће бити лансирана у САД овог лета.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)